Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Michael Bublé с нова версия и видео на "White Christmas"
Michael Bublé с нова версия и видео на
Снимка: Orpheus Music
Michael Bublé с нова версия и видео на "White Christmas" Вторник, 05.11.2019 г., 11:28 ч. Коледният албум на канадския певец "Christmas" е най-слушаният в света в празничния сезон

След като разочарова почитателите си в България като отмени планирания си първи концерт у нас, Michael Bublé прави опит да ни зарадва, макар и не конкретно нас, а всичките си фенове по света.

Канадският певец представи нова версия на “White Christmas” за празниците. За да влезе в духа на Коледа, “White Christmas” е придружена от сиунгинг видео в стила на Rankin/Bass.

“Тази нова версия на ‘White Christmas’ е прекасен подарък от Michael към неговите фенове,” казва Tom Corson, съ-председател и Главен оперативен директор на Warner Records. “Michael е музикално съкровище и нищо не сигнализира идването на празниците, както неговото знаково звучене и тези безвременни песни”.
 
Празничният албум на Bublé "Christmas" прекара пет последователни седмици на първа позиция в класацията за албуми Billboard 200 след излизането си през декември 2011 г. и продължава да достига нови висоти. Само през миналата година колекцията aкумулира 1 милиард стрийма и съвсем скоро ще стигне до 10 милиона продажби на албума. Той е най-слушаният коледен албум в света и до момента е най-големият празничен албум на десетилетието.

Michael Bublé е продал над 60 милиона албума по света, имал е многобройни No. 1 сингли, изпълнил е стотици разпродадени концерти пред милиони почитатели, бил е домакин на седем NBC TV шоута, и е спечелил четири награди Grammy и многобройни награди Juno като изпълнител и създател на песни.

Мултиплатиненият артист в момента е на турне с напълно разпродадени концерти, в подкрепа на неговия албум от върховете на класациите "Love", издаден през ноември миналата година. Певецът трябваше да пее и пред българската публика в средата на септември, но отмени концерта си заради технически и логистични проблеми.

Коментари