Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Mick Jagger успешно се възстановява
Mick Jagger успешно се възстановява
Mick Jagger успешно се възстановява Понеделник, 29.04.2019 г., 19:00 ч. Актуална информация за състоянието му даде неговият колега Ronnie Wood

Вокалистът на британската група The Rolling Stones Mick Jagger успешно се възстановява, след като се подложи на операция за смяна на сърдечна клапа. Това заяви китаристът на бандата Ronnie Wood пред сп. "Хелоу!".

"Вчера разговарях с него. Mick се чувства много добре", казва Wood. Той освен това сподели, че след отлагането на концертите заради хоспитализирането на Jagger, е посетил Карибските острови заедно със съпругата си Sally и към тях се присъединили друга легенда на The Rolling Stones - Keith Richards и съпругата му Patti. "Изпратихме му видео, на което се вижда, че пеем песни с пожелания за бързото му възстановяване. Това го развесели. Много се радваме, че той бързо се възстановява", отбеляза Wood.

Миналия месец The Rolling Stones отложиха турнето си в САЩ и Канада. На страницата си в Twitter Mick Jagger поднесе извиненията си на феновете, като обеща да се върне възможно най-бързо на сцената. Седмица след сърдечната операция, която претърпя, Mick Jagger излезе на разходка в парка.

Коментари