The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Михаела Маринова с нов имидж във видеото на “До безкрай“
Михаела Маринова с нов имидж във видеото на “До безкрай“
Снимка: Virginia Records
Михаела Маринова с нов имидж във видеото на “До безкрай“ Петък, 17.06.2022 г., 14:02 ч. Певицата представя клипа на новия си хит

Животът в един момент може да заприлича на затваряне на очи и влизане в тунела на собственото ни подсъзнание, където се блъскат образи от миналото, страхове, мечти. Най-важното е да имаш сила да излезеш от собствения си тунел и да продължиш да се движиш напред. И така до безкрай.

Това е смисловият център на новото видео на Михаела Маринова към песента ѝ „До безкрай“, което излиза само седмица след радио премиерата на проекта. В клипа Михаела е с променен имидж, свири на електрическа китара и се вози на специален модел мотор, от който има само 5 бройки в България.  

Зад видеото застава тандемът Стефан Маринов и Петко Андонов от Buddubbaz Tape Company, а творческата идея е на Саня Армутлиева.

„С всеки следващ мой проект разбирам, че за музиката съм готова на всичко и че след всяка нова песен, след всяко ново видео се събуждам различна. Толкова обичам това, което правя!“, споделя Михаела

Коментари