The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Мик Джагър се възстановява от COVID-19
Мик Джагър се възстановява от COVID-19
Снимка: БГНЕС
Мик Джагър се възстановява от COVID-19 Четвъртък, 16.06.2022 г., 10:55 ч. Rolling Stones продължават с концертите следващата седмица

Мик Джагър се възстановява добре, след като тази седмица се разболя от COVID-19 и Rolling Stones отложиха два концерта от европейското си турне „Stones Sixty“.

Официалният акаунт на Rolling Stones в Twitter беше първият, който отбеляза добрата новина в сряда, след като загрижен фен попита за състоянието на 78-годишния фронтмен.

„Той се чувства много по-добре! 🙌“, написаха Стоунс. След това бандата гарантира на феновете още веднъж, че Стоунс ще се върнат на турне следващата седмица „както е планирано“ и че пренасрочените дати ще бъдат обявени „скоро“.

Самият Джагър потвърди новината няколко минути по-късно.

„Много ви благодаря за добрите пожелания и съобщения през последните няколко дни“, написа той в изявление. "Чувствам се много по-добре и нямам търпение да се върна на сцената следващата седмица. Срещата в Амстердам е пренасрочена за 7 юли и ще имаме новини за новата дата в Берн възможно най-скоро."

Rolling Stones трябваше да свирят в Амстердам в понеделник, но Джагър съобщи за грипоподобни симптоми същата сутрин. Следващ тест показа, че той е положителен за COVID.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger)

Коментари