Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Mike Tyson и Dr. Dre в новия клип на Eminem
Mike Tyson и Dr. Dre в новия клип на Eminem
Снимка: кадър YouTube
Mike Tyson и Dr. Dre в новия клип на Eminem Вторник, 10.03.2020 г., 11:00 ч. Рапърът посвети видеото на “Godzilla” на покойния си млад колега Juice WRLD

Eminem пусна много откачено и на моменти откровено трудно за гледане видео към песента “Godzilla” от новия му албум “Music to Be Murdered By”. Клипът е режисиран от Cole Bennett и е посветен на покойния рапър Juice WRLD, който участва в парчето.

Във визуализацията Eminem се намира в огромен склад, където злоупотребява с напитки и халюцинира. Някои от по-поносимите моменти са сцените, в които две чудовища Годзила с човешки размер вървят зад рапъра, малко след това той изстрелва ракета към обирджия, който насочва пистолет срещу него, а накрая получава удар по лицето от Mike Tyson. Следват и кадри от болницата, където Eminem е едновременно и пациент, и лекар, а до него е неговия приятел и откривател, рап легендата Dr. Dre.

В третия куплет Eminem показва бързината на своето рапиране. Той рапира 224 думи, съдържащи 330 срички. Това са 10,65 срички в секунда и 7,23 думи в секунда, с което пък Shady постави нов световен рекорд на Гинес, задминавайки самия себе си, когато през 2013 г. изпълни "Rap God", където изстрелваше 6,46 думи в секунда. 

Клипът завършва с послание в памет на 21-годишния рапът Juice WRLD, който почина през декември миналата година от случайно предозиране на обезболяващи лекарства.

Коментари