Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Милен Цветков е починал от травмите си от сблъсъка
Милен Цветков е починал от травмите си от сблъсъка
Снимка: БГНЕС
Милен Цветков е починал от травмите си от сблъсъка Вторник, 21.04.2020 г., 15:00 ч. От запис от охранителна камера става ясно, че по чудо няма още жертви при катастрофата

Причина за смъртта на журналиста Милен Цветков са травмите, вследствие на удара. Това са заключенията след аутопсията, съобщава БНТ.

Той е бил с множество наранявания на вътрешните органи.

Известният телевизионен водещ загина в жестока катастрофа на Великден.

22-годишният Кристиан Николов удря с висока скорост с джипа си спрелия пред него на червен светофар автомобил, шофиран от Милен Цветков.

При направен тест за упойващи вещества, пробата на Кристиан Николов е реагирала на канабис и амфетамин.

В понеделник му беше повдигнато обвинение за катастрофата. Софийската градска прокуратура ще поиска постоянен арест за извършителя.

Николов и още трима в момента са в ареста. Сред тях е и 21-годишната му приятелка Симона Цветкова, която се е возила на задната седалка на джипа. Задържана е и майката на Кристиан – Десислава Пешева, на която ще бъде повдигнато обвинение за това, че е предоставила автомобила на сина си. Започва и пълна проверка на фирмите, в които тя участва. Третият в ареста е Георги Иванов – син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов. Той също е бил в автомобила, шофиран от Кристиан, но непосредствено след удара е избягал от мястото на катастрофата.

Междувременно в интернет се появиха кадри от охранителна камера, заснела инцидента. От тях става ясно, че буквално една крачка е деляла това да се превърне в трагедия с много жертви и пострадали. На записа се вижда, че секунда преди фаталния сблъсък пред автомобила на Милен Цветков минават пешеходци, които пресичат булеварда.

Коментари