"Мистър и Мисис Смит" става сериал

Donald Glover и Phoebe Waller-Bridge работят по проекта

13 Февруари 2021
social
Снимка от imdb.com

Задава се нова версия на филма "Мистър и Мисис Смит". В главните роли, които през 2005 г. събраха на екран вече бившите съпрузи Brad Pitt и Angelina Jolie, ще бъдат Donald Glover и Phoebe Waller-Bridge. Оригиналната поредица ще бъде създадена за платформата Amazon Prime Video. Актьорът направи разкритието за проекта в Instagram stories, а Аmazon по-късно потвърдиха. 

Очаква се сериалът да дебютира през 2022 г.

Студиото New Regency, което стои зад оригиналния филм, Glover, Waller-Bridge и Francesca Sloane, заедно ще работят по създаването на продукцията.

"Мистър и Мисис Смит" с Pitt и Jolie разказва за двойка от средната класа, като в един момент двамата съпрузи разбират, че всъщност са наемници във враждуващи тайни агенции и всеки има задачата да убие другия. Филмът с режисьор Doug Liman спечели близо 500 млн. долара в бокс офиса.

“Това е истински екип-мечта! Donald и Phoebe са сред най-големите таланти в индустрията. За нас е сбъдната мечта, а предполагам ще бъде и за зрителите, да имаме тези две сили на природата, които да изградят ядрото на нашия творчески екип", коментира Jennifer Salke, директор на Аmazon Studios в изявление и добави "Нямаме търпение да видим как Donald, Phoebe и Francesca ще направят "Мистър и Мисис Смит" своя продукция".

 

Новини