Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Moby отмени представянето на автобиографията си
Moby отмени представянето на автобиографията си
Moby отмени представянето на автобиографията си Четвъртък, 30.05.2019 г., 09:42 ч. Причината е скандал с актрисата Natalie Portman

Moby отмени оставащите дати от обиколката си във Великобритания за представяне на новата си автобиография "И тогава всичко се разпадна". Съобщението беше направено след скандал, свързан с актрисата Natalie Portman. В книгата музикантът твърди, че кинозвездата е искала да "прекарат известно време заедно" през 1999г., когато е бил на 33 години, а тя на 20 години, но всъщност тогава тя е била на 18 години.

В интервю актрисата отрече написаното - "Бях изненадана, че той определя изключително краткото време, което сме прекарали заедно след запознанството си, като връзка, защото доколкото аз помня той беше един по-възрастен мъж, който имаше меко казано странно отношение към мен, при положение, че току-що бях завършила гимназия. Той казва, че съм била на 20 години, определено не бях. Бях тийнейджърка. Едва бях навършила 18. Когато се срещнахме след шоуто му, той ми каза "нека да бъдем приятели". Той беше на турне, а аз снимах филм, затова сме се виждали само няколко пъти преди да осъзная, че този възрастен мъж проявява към мен интерес по начин, който не ми се струваше подходящ".

7016118.jpg

След възникването на противоречието Moby публикува в Инстаграм извинение към Portman за причиненото неудобство - "Аз съм този, който издаде книга без да я покаже на хората, за които пише. Аз съм този, който се държа неуважително, както през 2019г., така и през 1999г. Очевидно няма друг виновен освен мен".

Сега Moby отмени промоцията на книгата си и заяви, че ще се оттегли "на едно далечно място за кратко".

Коментари