The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Може ли презаписът на Red да отговаря на условията за Грами?
Може ли презаписът на Red да отговаря на условията за Грами?
Снимка: БГНЕС
Може ли презаписът на Red да отговаря на условията за Грами? Неделя, 17.07.2022 г., 11:32 ч. Billboard попита директно

Може ли презаписът на Тейлър Суифт на Red да отговаря на условията за Грами през следващата година?

Академията за звукозапис публикува своя наръчник с „правила и насоки“ онлайн и в раздела за насоки за албуми посочва: „Актуализирани, преработени или разширени версии на по-рано изпратени албуми няма да бъдат допуснати.“ Въпреки това Billboard ги попита директно дали албумът на Swift ще отговаря на условията и те потвърдиха, че да, Red (версията на Тейлър) ще отговаря на условията за 65-те годишни награди Грами. Причината? Те просто отговориха, "тъй като това е нов запис."

Според Billboard това ще бъде първият презапис на албум, който ще бъде номиниран за албум на годината, а също така ще бъде петата номинация на Суифт в категорията. Те също така посочват, че това е "силен претендент" за албум на годината и най-добър кънтри албум. Номинациите ще бъдат официално обявени на 15 ноември.

Суифт наскоро пусна новия си сингъл "Carolina" за филма Where The Crawdads SingОливия Нюман, режисьорът на филма, разкри в интервю, че Суифт е използвала само инструменти, налични преди 50-те години на миналия век, за да може песента да има автентичен звук.

Коментари