The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
„Мръсни танци“ с продължение през 2024
„Мръсни танци“ с продължение през 2024
Снимка: БГНЕС
„Мръсни танци“ с продължение през 2024 Четвъртък, 16.06.2022 г., 11:43 ч. Дженифър Грей ще повтори ролята си на Франсис ‘Baby’ Хаусман

Продължението на „Мръсни танци“ ще излезе на 9 февруари 2024 г. Lionsgate обявиха, че горещо очакваният филм - продължение на оригиналния филм от 1987 г. - ще излезе в кината след по-малко от две години, само дни преди Свети Валентин през 2024 г.

Дженифър Грей ще повтори ролята си на Франсис ‘Baby’ Хаусман във филма, който ще бъде режисиран от Джонатан Ливайн.

Наскоро Ливайн призна, че "никога не си е представял", че ще бъде режисьор на един от своите "любими филми". 45-годишният режисьор наскоро каза: „Докато оригиналният „Мръсни танци“ винаги е бил един от любимите ми филми, никога не съм си представял, че ще режисирам продължението. Чрез съавторството му се влюбих в героите (нови и стари). Нямам търпение да си сътруднича с Дженифър, за да предам тази красива история за лято, романтика и танци на поколение нови фенове."

Ливайн - който е написал сценария заедно с Елизабет Чомко - вярва, че "най-важното нещо" е Дженифър да бъде част от екипа като изпълнителен продуцент на филма, който ще покаже историята на пълнолетието на дъщерята на Франсис.

Коментари