Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Музеят на мадам Тюсо отдели статуите на принц Хари и Меган от кралското семейство
Музеят на мадам Тюсо отдели статуите на принц Хари и Меган от кралското семейство
Снимка: БГНЕС
Музеят на мадам Тюсо отдели статуите на принц Хари и Меган от кралското семейство Петък, 10.01.2020 г., 15:17 ч. Музеят на мадам Тюсо, в който са изложени повече от 250 восъчни статуи на знаменитости, премества фигурите на Хари и Меган в друга секция заради изненадващата новина, че херцогът и херцогинята на Съсекс се оттеглят от кралските си задължения

Музеят на мадам Тюсо отдели восъчните фигури на принц Хари и Меган Маркъл от останалите членове на британското кралско семейство след съобщението им, че се оттеглят от задълженията си, съобщиха световните информационни агенции.

Херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха вчера, че искат да разделят времето си между Северна Америка и Великобритания, да си изградят "прогресивна нова роля" и да се откажат от статута си на старши членове на британското кралско семейство. Кралското семейство беше разочаровано от изявлението им.

Музеят на мадам Тюсо, в който са изложени повече от 250 восъчни статуи на знаменитости, премества фигурите на Хари и Меган в друга секция.

"Заедно с останалия свят и ние реагираме на изненадващата новина, че херцогът и херцогинята на Съсекс се оттеглят”, каза генералният мениджър Стив Дейвис.

“Като две от най-популярните и обичани фигури, те разбира се ще останат важна част от изложението и ще следим какво крие бъдещето за тях", допълниха от ръководството на музея.

Коментари