The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Mузикални звезди се събраха виртуално за Rock The Vote
Mузикални звезди се събраха виртуално за Rock The Vote
Снимка: facebook
Mузикални звезди се събраха виртуално за Rock The Vote Петък, 19.06.2020 г., 15:11 ч. Katy Perry беше хедлайнер на концерта, който цели да насърчи американците да гласуват на президентските избори

Популярни музикални звезди участваха във виртуалния концерт Rock the Vote, който цели да насърчи американците да гласуват на президентските избори през ноември. Двучасовото шоу с послания и музикални изпълнения е част от кампанията на демократите.

Katy Perry беше хедлайнер на събитието. Тя изпя новия си сингъл "Daisies", както и хитовете "Roar" и "Chained to the Rhythm", облечена в рокля с цветовете на американското знаме.

На екран зад нея беше изписано посланието "Гласувайте за промяната, която искате да видите". По-рано в изявление за участието си Perry каза, че "младите хора говорят силно и ясно в момента по улиците и онлайн, и през ноември ще е по-важно отвсякога да се борим за справедливост и равенство, и срещу системния расизъм, като дадем своя вот".

Водещи на събитието бяха актьорите Logan Browning и Rosario Dawson. С изпълнения се включиха и Black Eyed Peas, Ne-Yo, Lucy Hale, Sklyar Astin и Sofia Carson.  

Коментари