Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Мъгливо утро и слънчев ден
Мъгливо утро и слънчев ден
Мъгливо утро и слънчев ден Петък, 06.12.2019 г., 07:55 ч. Ще е почти тихо с максимални температури между 5° и 10°, на местата с по-трайна мъгла и по-ниски

Преди обяд в равнините и котловините ще е мъгливо, а над останалите райони ще бъде предимно слънчево. След обяд от запад ще започне да се заоблачава.

Ще е почти тихо с максимални температури между 5° и 10°, на местата с по-трайна мъгла и по-ниски.

По Черноморието ще е предимно слънчево, почти тихо. След обяд вятърът ще се ориентира от юг-югозапад и ще е слаб до умерен. Максималните температури ще са между 8° и 10°.

В планините също ще е предимно слънчево. След обяд от запад ще започне да се заоблачава. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра – около 2°.

През почивните дни облачността ще е променлива, често значителна и на отделни места ще има слаби превалявания от дъжд. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили до умерен. Ще се повишат и дневните температури и в неделя преобладаващите максимални ще бъдат между 10° и 15°.

В понеделник вятърът пак ще стане югозападен и в източната половина от страната и на север от планините значително ще се усили. Облачността от запад ще се увеличава и вплътнява, все още без валежи.

Коментари