The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Наградата "Грами" става и за лопата
Наградата
Снимка: facebook
Наградата "Грами" става и за лопата Вторник, 05.04.2022 г., 16:20 ч. За интересното приложение на музикалното отличие разказа басистът на Red Hot Chili Peppers

Басистът на Red Hot Chili Peppers Flea разкри, че дъщеря му е използвала неговата статуетка “Грами”, за да копае в градината. 

59-годишният музикант сподели забавната история на най-голямата си дъщеря Clara Balzary, която днес е на 33 години. Той разказа пред радио в Лос Анджелис, че когато била на пет години тя изнесла наградата с формата на грамофон от къщата им в градината и използвала фунията като лопата. 

“Грамитата са страхотни, но след като спечелихме първото си “Грами”, около три години по-късно, майка ми ме попита “Michael, къде е Грамитото ти? и аз отговорих “Не знам, мамо, сигурно съм го прибрал някъде”. Месеци по-късно градинарят ми дойде от задния двор, в градината, и нали знаете как “Грами” изглежда като стар грамофон с фуния отгоре? Дъщеря ми развинтила фунията и я използвала като лопата в градината. Била е там в пръстта цяла зима”, обясни Flea. 

Барабанистът е спечелил с групата шест награди “Грами”, но признава, че не се занимават с музика заради наградите.

На въпроса как празнува успехите в кариерата си той отговори така: “Обикновено изпивам шест-седем шота, събличам се гол, изрисувам си цялото тяло с червило и тичам по улицата и крещя като луд… Но всъщност това не е точно празнуване, защото го правя всеки ден”. 

Red Hot Chili Peppers наскоро издадоха новия си албум “Unlimited Love”, който е на път да оглави британската класация. Ден преди премиерата те получиха и звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Red Hot Chili Peppers вече имат звезда в Холивуд 

 

Коментари