Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Наградите BRIT 2021 получиха по-късна дата
Наградите BRIT 2021 получиха по-късна дата
Снимка: БГНЕС
Наградите BRIT 2021 получиха по-късна дата Понеделник, 29.06.2020 г., 15:19 ч. Периодът за номинации също ще бъде удължен

Следващите награди BRIT получиха нова дата. Церемонията за връчване на британските музикални награди трябваше да се проведат в Лондон през февруари, но организаторите съобщиха, че са преместили събитието на по-късна дата - 11 май 2021 г. Причината, както обикновено през последните месеци, е пандемията от коронавируса.

Изпълнителният директор на шоуто Geoff Taylor обясни: "Искахме да сме сигурни, че наградите BRIT ще могат да предложат изключително високо ниво на продукцията, изпълнения от суперзвезди и забавления на живо, които правят най-важната вечер в музиката толкова специална. Вярваме, че най-добрият начин да постигнем всичко това през 2021 г. е да преместим шоуто с няколко месеца и то да се състои през май, и вече планираме впечатляващо събитие, което ще ни напомни колко важна е музиката за преодоляване на тези трудни времена".

Ed Sheeran е най-слушаният британски изпълнител

Периодът за номинации също ще бъде удължен, като повече информация ще бъде дадена допълнително.

През последните месеци много изпълнители бяха принудени да отложат излизането на новите си албуми, както и да отменят или пренасрочат турнетата си, заради ситуацията с коронавируса.

Коментари