The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Наградите на актьорите ще бъдат на запис
Наградите на актьорите ще бъдат на запис
Снимка: facebook
Наградите на актьорите ще бъдат на запис Неделя, 07.03.2021 г., 11:33 ч. Няма да има червен килим и водещ на церемонията

Тази година церемонията за наградите на Гилдията на актьорите ще бъде много по-различна.

Продуцентите на събитието Todd Milliner, Sean Hayes и Kathy Connell обявиха пред Variety, че шоуто ще бъде записано предварително и ще бъде с продължителност един час.

"Опитваме се да намерим начин да направим уникална наградна цееремония в рамките на час, която да накара хората да си кажат нещо, което рядко си казват за наградно шоу, а именно "Иска ми се да имаше още", обясни Milliner.

Новината дойде след като наградите "Златен глобус", които бяха връчени миналата неделя, заложиха на модела излъчване на живо с включвания онлайн на повечето участници, а резултатът беше технически проблеми и разочароващи рейтинги.

Гилдията на актьорите няма да има червен килим, водещ и снимачен терен. Вместо това организаторите ще запишат известните за церемонията видеа "Аз съм актьор" и ще ги добавят към обявяването на победителите, комедийни скечове и секцията в памет на починали звезди.

Това означава, че номинираните ще знаят преди излъчването дали са победили или не, затова и от екипа на наградите разчитат, че те няма да издадат предварително на зрителите кой е спечелил.

Наградите на актьорската гилдия ще се излъчат на 4-и април.

Коментари