Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Най-омразната на британците коледна песен е на Марая Кери
Най-омразната на британците коледна песен е на Марая Кери
Снимка: БГНЕС
Най-омразната на британците коледна песен е на Марая Кери Понеделник, 02.12.2019 г., 18:06 ч. Планетарният хит на Кери от 1994 година бил толкова често пускан по Коледа, че омръзнал до втръсване на повечето поданици на Нейно Величество

Британците класираха най-омразните си коледни песни, като на първо място поставиха "All I Want for Christmas is You", изпълнена от Марая Кери, пише сп. "Варайъти".

Планетарният хит на Кери от 1994 година бил толкова често пускан по Коледа, че омръзнал до втръсване на повечето поданици на Нейно Величество, отчитат резултатите от анкета, поръчана от голяма компания.

И ако британската аудитория се е отнесла критично към американската певица, не по-малко строга тя е била към изпълнителите от Острова. Първата петица на най-омразните песни се допълва от британски поп звезди.

Втори по досада са класирани английските звезди от сборната формация "Бeнд ейд" за благотворителния им хит "Do They Know It's Christmas?". На трето и четвърто място са класирани британски групи от 70-те. "I Whish It Could Be Christmas Every Day" на състава "Уизард" и "Merry Xmas Everybody" на групата "Слейд". В петицата влиза и групата на Джордж Майкъл "Уам!" с хита "Last Christmas".

Коментари