The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Наредиха Emma Stone сред най-зле облечените на Мет Гала
Наредиха Emma Stone сред най-зле облечените на Мет Гала
Снимка: БГНЕС
Наредиха Emma Stone сред най-зле облечените на Мет Гала Сряда, 04.05.2022 г., 15:26 ч. Нейната рокля обаче е специална по няколко причини

Emma Stone избра екологичен начин за участие в тазгодишното модно дефиле на звездите на бала Мет Гала.

33-годишата актриса носеше семпла бяла рокля с пера на червения килим на благотворителното събитие. Някои критици наредиха звездата в списъка с най-зле облечените на бала.

Оказа се обаче, че дрехата от колекцията на Louis Vuitton има специално значение за звездата, която я е носила на партито след сватбената си церемония. Роклята освен това беше съвсем подходяща за темата на тазгодишния бал "Позлатен блясък", защото напомняше стила на 20-те години на миналия век. Stone се омъжи за Dave McCary през 2020 г., година след като двамата обявиха годежа си.

Emma-Stone-MetGAla-BGNES.jpg

Не само звездата от "Круела" носеше на Мет Галата вече използвана рокля на модната къща. Според информация на бранда, общо 14 знаменитости, които са техни посланици или почитатели, са били облечени със стари облекла, като доказателство, че марката се стреми да работи по по-устойчив и щадящ природата начин. Сред другите големи имена са Sophie Turner, Joe Jonas, Bradley Cooper, Cynthia Erivo, Chloe Moretz, Gemma Chan и Phoebe Dynevor.

Sophie-Joe-BGNES.jpg

Коментари