The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Natalie Portman размахва чука на Тор
Natalie Portman размахва чука на Тор
Снимка: Forum Film Bulgaria
Natalie Portman размахва чука на Тор Понеделник, 18.04.2022 г., 18:20 ч. Излезе първи тийзър на дългоочакваното продължение на филма на Marvel

Marvel публикува първи тийзър и постер на “Тор: Любов и гръмотевици”, които напомнят, че дори Богът на гръмотевиците понякога се разкъсва от съмнения за съществуването си. 

"Дните ми на супергеройства свършиха”, казва героят на Chris Hemsworth във видеото, а феновете виждат как се сбогува с Пазителите на галактиката и тръгва на пътуване, в което да открие отново себе си, “Трябва да разбера кой съм всъщност”. 

Но какво се случва ако има друг войн, който е също толкова могъщ? Или може би… по-могъщ от него? 

Последните секунди на видеото разкриват завръщането на Natalie Portman във франчайза, което се подготвя от три години. Тя отново ще бъде любимата на Тор Jane Foster, но този път тя ще размахва неговия чук Мьолнир. 

Режисьор на лентата е Taika Waititi. A тийзърът е озвучен с класиката на Guns N' Roses “Sweet Child O' Mine”.

Hemsworth също сподели видеото в Instagram и написа, че филмът носи “усещането за класическото Тор-приключение. Голямо, шумно и откачено, и много смело. Ще се смеете, после ще плачете и после ще се смеете толкова силно, че ще плачете още!!”. 

“Тор: Любов и гръмотевици” излиза по кината на 8-и юли.

Коментари