Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
„Научи нещо ново, докато си вкъщи“ онлайн с БАН
„Научи нещо ново, докато си вкъщи“ онлайн с БАН
Снимка: bas.bg
„Научи нещо ново, докато си вкъщи“ онлайн с БАН Четвъртък, 16.04.2020 г., 16:07 ч. Академията дава достъп до най-новите си проекти в сферата на културата и образованието

Централната библиотека на БАН, 7 нейни института и Кирило-Методиевският научен център към академията предоставят онлайн достъп до  най-новите си проекти в сферата на културата и образованието под мотото „Научи нещо ново, докато си вкъщи“.

Предоставеният онлайн достъп до проектите на БАН дава възможност за посещения на виртуални археологически изложби, мултимедийни библиотеки и научни колекции, за запознаване  с артефакти от фондовете на музеите и научните звена на академията, за  четене на книги и енциклопедии, за гледане на  филми и за игри онлайн.

Материалите са от областта на българския език, литературата, балканистиката, тракологията, историята, етнологията, фолклористиката, изкуствата, археологията, кирилометодиевистиката и музеологията.

Линковете към ресурсите на БАН в областта на образованието и културата са публикувани на интернет страницата на академията.

Коментари