The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Nelly Furtado празнува 20 години на "Whoa, Nelly!"
Nelly Furtado празнува 20 години на
Снимка: instagram
Nelly Furtado празнува 20 години на "Whoa, Nelly!" Четвъртък, 22.10.2020 г., 16:07 ч. За годишнината певицата пуска на пазара разширена версия на дебютния си албум

Nelly Furtado дебютира на музикалната сцена преди 20 години с албума "Whoa, Nelly!"

В петък, по случай предстоящия в събота, 24-и октомври, "рожден ден" на колекцията, канадско-португалската звезда ще преиздаде номинирания за "Грами" запис.

Двойно платиненият "Whoa, Nelly!" ще бъде пуснат в стрийминг платформите в разширена версия.

"УАУ!!! 20 години! Как се случи това? Много се вълнувам! Благодаря ви за любовта през всички тези години", написа Furtado в Instagram. В поста е включено и 20-годишно видео, в което певицата се представя. "Чувствам се много благодарна и нямам търпение да създавам още поп музика в бъдеще. Благодаря! Gracias! Obrigada! И много любов, Nelly", завършва посланието си певицата.

Разширената версия на нейния дебютен албум ще включва 12-те песни от оригинала, сред които са сингълът "I'm Like a Bird", който спечели "Грами", петте песни, които бяха част от специалното издание с два диска от 2008 г., както и още пет бонус парчета, които ще могат да бъдат слушани само в дигитален формат. Сред е и ремикса на "Turn Off the Light" от Timbaland.

Коментари