Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ник Картър стана татко за втори път
Ник Картър стана татко за втори път
Снимка: instagram
Ник Картър стана татко за втори път Петък, 04.10.2019 г., 09:25 ч. Съпругата на певеца от "Бекстрийт бойс" роди момиченце

Ник Картър от "Бекстрийт бойс" стана татко за втори път, след като съпругата му Лорън Кит го дари с момиченце. Говорител на двойката, която има също 3-годишен син Один, каза, че майката и новороденото се чувстват много добре.

През месец май, 8 месеца след като Лорън направи спонтанен аборт, изпълнителят на хита "Everybody" и съпругата му оповестиха, че отново очакват дете. 39-годишният Картър качи снимка в Интернет, на която се виждат той, съпругата му и синът им в гора, а в далечината се забелязват цветовете на небесната дъга. "Благодарим на Господ за най-големия дар, който някога сме искали", написа Ник под снимката.

През септември м.г. той заяви в Туитър, че е съкрушен, след като Лорън, която беше бременна в третия месец, направи спонтанен аборот и двамата загубиха бебето си от женски пол.

Лорън по-рано разкри, че докато била бременна с Один, се появили усложнения, които преминали през второто тримесечие от бременността й.

Коментари