Никой не разпознал Taylor Swift в пъба на Ed Sheeran

Певецът разказа как е водил свои известни приятели в заведението си в Съфолк

11 септември 2021
social
Снимка от facebook

Ed Sheeran разкри, че веднъж завел Taylor Swift в неговия пъб, но никой не разпознал изпълнителката на "Folklore".

В ново интервю певецът разказа как е водил свои известни приятели в заведението си в Съфолк, сред тях Swift и рапъра Stormzy.

“Заведох Taylor веднъж, но никой не разбра коя е тя, и после около седмица по-късно барманът ме попита "Ти да не би да доведе Taylor Swift тук миналата седмица?".

Sheeran, който в петък издаде новия си сингъл "Shivers" от предстоящия му албум "=", разказа и за натиска, на който е подложен всеки път, когато издава нова музика при толкова много популярни нови изпълнители:

“Ако издаваш нова музика на фона на песни като "Good 4 U" на Olivia Rodrigo и дори като тази на Kid LAROI и Justin Bieber, разбирате ли, ти пускаш нова песен, но има друга, която се стриймва четири пъти повече от песента, която в момента е под номер 2... На практика трябва да се представиш по-добре от всички, включително от този, който се представя по-добре от всички. Като погледнах тов и си казах, че ще съм доволен ако "Bad Habits" поне влезе в топ 10. За щастие, се представи малко по-добре, но човек не бива да приема тези неща за даденост".

Всъщност "Bad Habits" се представи повече от добре, защото вече 11 седмици е на върха на британската класация.

Новини