The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Ноел Галахър смята, че правенето на рок музиката е твърде скъпо днес
Ноел Галахър смята, че правенето на рок музиката е твърде скъпо днес
Снимка: twitter
Ноел Галахър смята, че правенето на рок музиката е твърде скъпо днес Петък, 11.03.2022 г., 08:30 ч. Ноел се гневи на системата

Ноел Галахър смята, че рок музиката е твърде средна класа, за да се появи нов Oasis. Хитмейкърът на „Don't Look Back In Anger“ и брат му Лиъм са израснали в Бърнадж, Манчестър и той настоява, че „децата от работническата класа“ ще имат трудности да се занимават с музика в днешно време поради разходите, свързани със създаването на група.

Той каза пред вестник Daily Mirror: „Къде са бандите на 14-годишните сега? Децата от работническата класа не могат да си позволят да го правят сега, защото китарите са скъпи, няма репетиционни. Всички те са превърнати в мазета и гаражи. Има много автори на песни, много групи от средната класа... които носят китари, вместо да свирят на тях. Но четири или пет момчета от общински апартаменти не могат да си позволят китари."

Междувременно Ноел по-рано разкри гордостта си, че неговото момче Сони, на 11, върви по неговите музикални стъпки. Миналото лято той беше много щастлив, когато синът му се качи на сцената и изсвири класическото парче на T.Rex „20th Century Boy“ за училищен концерт.

Коментари