Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Нов магически трейлър на "Престъпленията на Гринделвалд"
Нов магически трейлър на
Нов магически трейлър на "Престъпленията на Гринделвалд" Сряда, 26.09.2018 г., 09:19 ч. Дългоочакваното продължение на "Фантастични животни" идва в кината през ноември

Повече магия и повече фантастични животни - така накратко можем да опишем новия трейлър на “Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд”. Младият Албус Дъмбълдор ще води магизоолога Нют Скамандър през новото му приключение и в борбата му срещу злия магьосник Гелърт Гринделвалд.

Видеото започва с професор Дъмбълдор, който дава на Скамандър ключ от тайно убежище, ако случайно нещата се объркат и той има нужда да отиде на сигурно място, например за да изпие чаша чай. Останалата част от рекламния клип на филма е изпълнена с невероятни създания и магически заклинания, и ни въвежда в предстоящата битка, докато Гринделвалд всява ужас в света на мъгълите в опит да разруши крехкия мир между света на магията и света на хората.

David Yates е режисьор на “Престъпленията на Гринделвалд”, а J.K. Rowling е написала сценария на продължението, което излиза на екран на 16-и ноември, две години след премиерата на първата част.

В дългоочакваната продукция участват Jude Law, Eddie Redmayne, Johnny Depp, Ezra Miller, Zoe Kravitz, Katherine Waterston и Dan Fogler.

Коментари