The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Нов сериал продължава историята на "Сексът и градът"
Нов сериал продължава историята на
Снимка: facebook
Нов сериал продължава историята на "Сексът и градът" Понеделник, 11.01.2021 г., 13:47 ч. Три от главните героини се завръщат, Ким Катрал няма да участва

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събират за нов сериал в ролите от "Сексът и градът", които ги направиха известни. Героините им сега ще са с 20 години по-възрастни. Новият сериал ще е с 10 епизода по половин час. Той ще бъде излъчен по HBO Max. Нарича се "And Just Like That" (И просто така). Снимките ще започнат през пролетта.

"Израснах с тези героини и нямам търпение да видя как се е развил животът им с характерната им честност, язвителност, хумор, на фона на любимия град", каза директорката за оригинално съдържание на HBO Max Сара Обри, обявявайки новия сериал.

Защо Ким Катрал не участва в новата продукция, не се уточнява. Между двете с Паркър обаче през последните години съществуваше конфликт, а самата звезда в образа на Саманта Джоунс е казвала, че повече не иска да има нищо общо с марката “Сексът и градът".

Сара Джесика Паркър, която е съпродуцент заедно със Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Майкъл Патрик Кинг, пусна в Инстаграм трейлър за сериала.

Оригиналният сериал "Сексът и градът" е създаден от Дарън Стар по романа на Кандис Бушнел. Първият епизод е излъчен през 1998 г. Следват шест сезона. Заснети са и два пълнометражни филма, излезли на екран през 2008 г. и 2010 г., и една серия, предшестваща събитията, излъчена през 2013 г. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker)

Коментари