The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Нов трейлър за историята на Майстора на кунгфу
Нов трейлър за историята на Майстора на кунгфу
Снимка: Форум Филм България
Нов трейлър за историята на Майстора на кунгфу Понеделник, 28.06.2021 г., 17:16 ч. "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" отваря нова глава от киновселената на Марвел

През септември се отваря нова глава от киновселената на Марвел. "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" за първи път ще разкрие на голям екран историята на супергероя Шан-чи, познат още като Майстора на кунгфу. Привлечен от мрежите на мистериозната организация Десетте пръстена, Шан-чи се изправя пред миналото, което се е опитал да остави зад гърба си. За да продължи напред, той трябва да приеме истината за своя произход и да открие себе си, но по-важното е да реши какъв иска да бъде. Дори това да означава да предаде собственото си семейство.

Новият трейлър на филма повдига завесата към амбициозната продукцията, изпълнена с превърналите се в запазена марка на Марвел впечатляващи визуални ефекти и зрелищен екшън, и разкрива допълнителни подробности за колоритния нов свят и за героя Шан-чи.

Дните на младия Шан-Чи минават в тежки тренировки, целящи да го превърнат в изкусен наемен убиец, под стриктната опека на баща му – могъщата сенчеста фигура Уену. Когато Шан-Чи научава за престъпната дейност на баща си, той се отказва от обучението си и бяга в САЩ, където се опитва да изгради относително нормален живот. Години по-късно обаче миналото му го застига и той отново се оказва въвлечен в зловещия свят на Уену и мистериозната организация Десетте пръстена.

Премиерата на "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" е на 3-и септември. 

Коментари