Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Новата реколта на Oprah Winfrey е за рекорд на Гинес
Новата реколта на Oprah Winfrey е за рекорд на Гинес
Снимка: instagram
Новата реколта на Oprah Winfrey е за рекорд на Гинес Петък, 22.05.2020 г., 16:51 ч. Водещата се похвали в социалните мрежи какво е откъснала от градината си

Новата реколта на Oprah Winfrey заслужава награда.

Известната телевизионна водеща се похвали в Instagram с най-огромната зелка, която сте виждали и която лично е отгледала в градината си.

"Няма да повярвате. Тази зелка е от градината ми. Току-що я откъснах", казва Winfrey доволно.

"Уверявам ви, че не са използвани никакви химикали, защото ние тук не вярваме в тях. От това ще стане много и хубава салата за Деня на загиналите във войните. И е много тежка!", допълва известната дама. Денят за почит към загиналите американски войници се отбелязва в последния понеделник на месец май.

Към публикуваното видео Winfrey е написала "Карантината не може да спре зелените неща да растат. Работата в градината за мен е голямо удоволствие. Друг харесва ли я? #дензажътва".

Последователите на водещата я засипаха с похвали за огромния зеленчук, който е отгледала, като някои се пошегуваха, че зелката изглежда като излязла от филма "Гънка във времето" от 2018 г., в който Winfrey играе ролята на магическо създание.

Известната водеща често публикува снимки със зеленчуците, които е събрала в градината си и има готварска книга с рецепти за здравословен живот.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

The Lockdown has not stopped green things from growing. I get a lot of joy from gardening. Anyone else enjoy? #HarvestDay

Публикация, споделена от Oprah (@oprah) на

Коментари