Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Нови трейлъри на два от най-чаканите филми тази година
Нови трейлъри на два от най-чаканите филми тази година
Нови трейлъри на два от най-чаканите филми тази година Понеделник, 04.02.2019 г., 10:10 ч. Непоказвани кадри от "Отмъстителите: Краят на играта" и "Капитан Марвел" бяха излъчени на Супербоул

В най-гледаното телевизионно време в САЩ, финалът по американски футбол Супербоул, бяха излъчени нови трейлъри на два от най-чаканите филми тази година - “Отмъстителите: Краят на играта” и “Капитан Марвел”.

Новите кадри от “Отмъстителите” показват отново останалите герои, които оплакват загубата на половината живи същества във Вселената, но също така и подготовката за битка на супергероите. Captain America е част от група за подкрепа, Железният човек и Nebula поправят, а може би и подобряват оръжията си, Черната вдовица упражнява стрелбата си, а Ястребово око се появява в новата си роля на Ронин. Кратката реклама завършва с напомнянето, че мегапродукцията, която ще завърши филмовата поредица “Отмъстителите”, излиза по кината през април.

"По-високо. По-надалеч. По-бързо” - с тази реплика ни грабва новият рекламен клип на “Captain Marvel”. Виждаме Brie Larson, в ролята й на пилота от военновъздушните сили Carol Danvers, чиято съдба ще я превърне в един от най-важните супергерои във Вселената на Marvel. Във филма Danvers или Captain Marvel ще стана решаващ фактор в битката между две извънземни раси - Kree и променящитя формата си Skrulls. Засега все още не се разкрива как супергероинята ще се впише в историята на “Отмъстителите: Краят на играта”. В новия трейлър виждаме и кадри на Samuel L. Jackson като Nick Fury и Jude Law като Walter Lawson/Mar-Vell. “Капитан Марвел” ще бъде по кината за празника на жената 8-ми март.

 


 

Коментари