Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Новият албум на Lady Gaga се казва “Chromatica”
Новият албум на Lady Gaga се казва “Chromatica”
Снимка: instagram
Новият албум на Lady Gaga се казва “Chromatica” Сряда, 04.03.2020 г., 09:40 ч. Колекцията е шеста в дискографията на звездата и ще излезе през април

Феновете на Lady Gaga се оказаха прави - певицата потвърди, че новият й, шести по ред албум, ще се казва “Chromatica”. Звездата обяви също, че датата на премиерата е 10-и април, а вече могат да се правят и предварителни поръчки на колекцията, в която има 16 песни.

“Малките чудовища”, както Gaga нарича почитателите си, забелязаха заглавието на албума още на билборда, с който тя рекламира новия си сингъл “Stupid Love”.

В интервю изпълнителката обясни, че името на новия й проект е всъщност светът, в който живее, и е нещо като рамка на съзнанието.

Терминът “хроматичен” означава “цветен” и именно това е идеята на албума на Lady Gaga. “BloodPop го спомена и си говорихме, че става въпрос за цветове… освен това музиката има цветна скала. Така че в него са всички цветове, всички звуци. Говорим за включването и живота”, обяснява певицата какво е посланието на новия й музикален проект.

Коментари