Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Новият филм на Kevin Spacey катастрофира в боксофиса
Новият филм на Kevin Spacey катастрофира в боксофиса
Новият филм на Kevin Spacey катастрофира в боксофиса Понеделник, 20.08.2018 г., 09:35 ч. Лентата спечели едва 126 долара през първата си вечер на екран

Последният филм с участието на Kevin Spacey, записан преди избухването на скандала със сексуалните посегателства на актьора, тотално се срина в американския боксофис. "Клубът на милиардерите" регистрира рекордно нисък приход от първата си вечер в кината на 10-те града, които се престрашиха да го излъчат - едва 126 долара.

Изданието "The Hollywood Reporter" изчислява, че продукцията е събрала средно по около 12.75 долара от кино при цена на билета 9 долара.

За сравнение, през 2017-а филмът с участието на Spacey "Зад волана" ("Baby Driver") спечели над 20 милиона долара само през премиерния си уикенд.

59-годишният Spacey беше уволнен от хитовия сериал "Къща от карти" миналата година, след като избухна скандала. Той беше отстранен и от филма "Всички пари на света" почти на финала на снимачния процес. Сцените с героя му бяха заснети наново с избрания да го замени Christopher Plummer.

Според експертите новият филм с участието на Spacey няма да успее да събере и 1000 долара от прожекции, защото два от градовете, които отказаха да го излъчат са Лос Анджелис и Ню Йорк.

Коментари