The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Обявиха датата за връчване на наградите "Еми"
Обявиха датата за връчване на наградите
Снимка: twitter
Обявиха датата за връчване на наградите "Еми" Четвъртък, 07.04.2022 г., 16:25 ч. Церемонията ще се проведе в понеделник вместо в неделя

Наградите "Еми" за изключителни телевизионни постижения ще бъдат раздадени на 12-и септември и ще се излъчват на живо от NBC.

Номинациите ще бъдат обявени на 12-и юли, съобщиха от американската Академия за телевизионно изкуство и наука, която присъжда отличията. Водещият, продуцентите и повече подробности ще бъдат обявени по-късно.

Церемонията за връчването на наградите "Еми" ще бъде в понеделник, а не както досега в неделя заради традиционно излъчване на футбол по NBC в неделя вечер. 

Миналогодишната церемония беше предавана по CBS и се проведе пред ограничена публика заради пандемията. През 2020 г. събитието беше във виртуален формат и излъчено по ABC.

Големите телевизионни канали, сред които и Fox, се редуват при предаването на церемонията за раздаването на статуетките за изключителни телевизионни постижения.

Отличията "Еми" през 2021 г. привлякоха интереса на повече от 7,4 милиона зрители, обрат след рекордно ниска гледаемост от малко под 6,4 милиона души през 2020 г. Рейтингите на наградните церемонии като цяло отчитат спад на зрителския интерес в последните години.

Коментари