Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Обявиха Наоми Кембъл за модна икона
Обявиха Наоми Кембъл за модна икона
Обявиха Наоми Кембъл за модна икона Събота, 29.06.2019 г., 09:43 ч. Трудно ни е да се сетим за по-заслужила личност от лондончанката Наоми Кембъл

Наоми Кембъл беше обявена за модна икона на събитие в хотел "Риц" в Лондон. Титлата е признание за изключителния принос към модната индустрия, както и за филантропската дейност на световноизвестната манекенка.

42-годишната красавица, наричана Черната пантера, ще бъде почетена на 2 декември на церемонията по връчването на Британските модни награди.

Трудно ни е да се сетим за по-заслужила личност от лондончанката Наоми Кембъл.

Тя символизира еманципацията на жените, борбеността и обаятелността", изтъкна директорката на Британския моден съвет Каролайн Ръш.

Наоми на свой ред заяви, че е развълнувана от оказаната й чест. Колкото до корените й - супермоделът сподели, че заради международната й кариера хората често забравят, че тя е дъщеря на Брикстън, Южен Лондон.

Кембъл освен това оповести, че учредената от нея през 2005 г. фондация Fashion for Relief ще организира благотворително дефиле през септември в рамките на Лондонската седмица на модата.

Наоми Кембъл вече организирала подобни прояви за подпомагане на жертвите на урагана Катрина, опустошителното земетресение и последвалите вълни цунами в Япония и земетресението в Хаити.

Коментари