The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Обсипаха Will Smith с подигравки заради роля
Обсипаха Will Smith с подигравки заради роля
Обсипаха Will Smith с подигравки заради роля Вторник, 12.02.2019 г., 10:53 ч. Актьорът се превъплъщава в джина за игралната версия на класическата анимация на Дисни "Аладин"

Вълна от подигравки заля американския актьор Will Smith заради превъплъщението му в ролята на джина от историята за Аладин и вълшебната лампа.

В неделя беше пуснат нов трейлър на игралната лента на режисьора Guy Ritchie („Две димящи дула“, „Гепи“, "Шерлок Холмс“), но феновете не останаха очаровани от появата на Smith (50 г.). „Will Smith като джина от Аладин ще ме преследва в кошмарите ми“, „Вече никога няма да мога да спя и вината е на Will Smith“, са само част от коментарите по адрес на последната роля на кинозвездата от „Мъже в черно“ и „Денят на независимостта“.

По-рано Smith призна, че „винаги е ужасяващо, когато трябва да пресъздадеш нещо класическо“. Той сподели още, че за ролята на джина се е потопил в образите на ченгето от „Лоши момчета“ и на принца от Бел Еър. „Ritchie ми каза, че син безсмъртен би трябвало да изглежда като мускулест татко от 70-те години“, каза актьорът.

За негово щастие други фенове обявиха в социалните мрежи, че ще дадат мнението си за играта му, едва когато филмът излезе по екраните през май.

Коментари