Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Оцелелите герои с отчаяна мисия в "Отмъстителите: Краят"
Оцелелите герои с отчаяна мисия в
Оцелелите герои с отчаяна мисия в "Отмъстителите: Краят" Сряда, 03.04.2019 г., 10:15 ч. Железният човек и Капитан Америка ще се помирят за решителната битка с Танос

Екипът на “Отмъстителите: Краят” напомни за предстоящия финал на хитовата кинопоредица в края на този месец.

Нови специални кадри показват мобилизацията на оцелелите след “Война без край” супергерои, които изглежда имат някакъв отчаян план, с който ще се опитат да спасят падналите си другари, които изчезнаха като дим с едно щракване на пръстите на Танос, облечени в ръкавицата с Камъните на безкрайността.

56229280-2123865774370238-1521334101221572608-n.jpg

Интересни моменти са появата на любимата на Тони Старк/Железния човек Пепър Потс, както и помиряването между Старк и Стив Роджърс/Капитан Америка. Отношенията между двамата супергерои бяха разклатени след събитията в “Капитан Америка: Войната на героите”. Конфликтът възникна след като стана ясно, че след промиване на мозъка от членовете на “Хидра”, приятелят на Стив Роджърс Бъки Барнс се превръща в Зимния войник и убива родителите на Тони Старк.

Какво са намислили нашите герои и ще успее ли планът им да спасят загиналите си партньори, ще разберем на 26-и април, когато “Отмъстителите: Краят” идва в кината. Предварителната продажба на билети за премиерата започва този петък.

В САЩ предварителните резервации започнаха още вчера и вече отбелязаха рекорд. А американска верига киносалони обяви и продажба на пропуски за убийствен маратон от 59 часа с прожекции на всичките 22 филма от вселената на Марвел.

Коментари