Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Очаква се първа поява на новото кралско бебе
Очаква се първа поява на новото кралско бебе
Очаква се първа поява на новото кралско бебе Сряда, 08.05.2019 г., 09:35 ч. Тълпи от почитатели на принц Harry и Meghan Markle вече се тълпят пред замъка Уиндзор

Светът очаква да види новото кралско бебе.

Принц Harry и съпругата му Meghan Markle трябва да покажат първородния си син днес.

Внукът на кралицата обяви в понеделник раждането на бебето, което е седмо в поредицата от престолонаследници на британския трон.

Принц Charles, дядото на бебето и първи престолонаследник, в момента е в чужбина и заяви, че "с нетърпение чака" да види новия си внук.

Пред замъка Уиндзор, западно от Лондон, има много почитатели на кралската фамилия, които се събраха да поздравят Harry и Meghan, a и да зърнат бебето.

Момченцето все още не е кръстено, като в пресата има много спекулации за името, а заложните къщи реализират сериозни постъпления от предположенията как ще се казва детето.

Някои очакват името да е необичайно за кралската фамилия, защото майката е американка и може да се търси символика на връзките между Великобритания и САЩ.

Много се обсъжда и къде е родила Meghan Markle. Имаше спекулации, че тя предпочита да роди у дома. В крайна сметка, според поне два британски вестника, в последния момент е била откарана от принца и охраната му в частна болница, където престоят струва по 15 000 лири на вечер.

Коментари