Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Официално: Maroon 5 са хедлайнери на Супербоул 2019
Официално: Maroon 5 са хедлайнери на Супербоул 2019
Официално: Maroon 5 са хедлайнери на Супербоул 2019 Понеделник, 14.01.2019 г., 08:45 ч. Към групата ще се присъединят рапърите Travis Scott и Big Boi

Националната футболна лига на САЩ официално потвърди, че тази година хедлайнери на Супербоул ще бъдат Maroon 5, Travis Scott и Big Boi.

Слуховете, че Adam Levine и компания ще са звездите на шоуто циркулират от месеци, а за участието на Scott беше споменато през декември. Малко преди от футболната лига да потвърдят информацията, Maroon 5 пуснаха едноминутен тийзър с хаштаг “Супербоул”.

През последните месеци стана ясно, че редица големи звезди като Rihanna, Adele, JAY-Z, P!nk и Cardi B са отказали да се качат на сцената на Супербоул в знак на солидарност с бившия куотърбек на националната футболна лига Colin Kaepernick. Скандалът покрай него се завихри през 2016-а, когато преди началото на мач той коленичи на игрището по време на химна на САЩ в знак на протест срещу расовата дискриминация в страната. От март 2017г. играчът няма изяви на терена и дори подаде оплакване срещу Националната футболна лига, която според него саботира кариерата му заради това, че е изразил позицията си.

Преди официалното потвърждение, че Travis Scott ще бъде сред изпълнителите, се появи информация, че рапърът е поставил условие за участието си - Националната футболна лига да направи дарение на организация, бореща се за социална справедливост.

53-тото шоу на Супербоул ще се състои на 3-и февруари в Атланта.   

 

Коментари