Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Официално: Робин Уилямс се е самоубил
Официално: Робин Уилямс се е самоубил
Официално: Робин Уилямс се е самоубил Неделя, 09.11.2014 г., 09:00 ч. Експертизата доказва, че той не е бил употребил алкохол или наркотици, следователно е посегнал на живота си в напълно ясно съзнание

Самоубийство е официалното становище за смъртта на актьора Робин Уилямс.

Според експертизата, няма външна намеса при смъртта на актьора. Експертизата доказва, че той не е бил употребил алкохол или наркотици, следователно е посегнал на живота си в напълно ясно съзнание.

Комикът почина 64-годишна възраст на 12 август т.г. Актьорът бе открит мъртъв в дома си в калифорнийския град Тибурон, обесен на колана си. По сведения на негови приятели и колеги Уилямс страдал от депресия, породена от зависимостта му към алкохола и финансови проблеми. Съпругата му Сюзън Шарън разкри, че Уилямс е имал и Паркинсон в ранен стадий.

Робин Уилямс е лауреат на "Оскар" за поддържаща роля в "Добрия Уил Хънтинг" (1998) и 5-кратен носител на "Златен глобус. Една от най-запомнящите се негови роли бе драматична - на преподавателя по английска литература в шедьовъра "Обществото на мъртвите поети"(1989).

 
Коментари