Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ограничават движението между Пазарджик и Пловдив
Ограничават движението между Пазарджик и Пловдив
Снимка: БНР
Ограничават движението между Пазарджик и Пловдив Петък, 31.01.2020 г., 11:53 ч. По трасето няма да могат да се движат автомобили и в двете посоки до месец юни

От днес до началото на юни се ограничава движението в двете посоки по пътя между Пазарджик и Пловдив, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Пътят беше затворен в 11:00 часа след инспекция на сигнализацията по трасето и създадената временна организация на движението.

Новият етап на започналия от края на миналата година ремонт ще обхване 15-километров участък от изхода на Пазарджик до границата с област Пловдив. Трафикът ще се пренасочва през автомагистрала "Тракия".

Движението в посока Пазарджик ще се осъществява през Цалапица към автомагистрала „Тракия“, при 112-ти км, до пътен възел „Пазарджик“, при 90-ти км на магистралата, и след това по пътя до Пазарджик.

Обходът в посока Пловдив е отново по магистралата - от кръговото в Пазарджик през пътния възел към магистралата и после през Цалапица по стария път. На излизане от Пазарджик може да се ползва и алтернативен маршрут през Добровница.

Коментари