The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Огромен успех за "Смъртта може да почака" у нас и в чужбина
Огромен успех за
Снимка: Forum Film Bulgaria
Огромен успех за "Смъртта може да почака" у нас и в чужбина Понеделник, 04.10.2021 г., 17:05 ч. За първи път от началото на пандемията дебютираща холивудска продукция успява да спечели повече от 100 милиона в международния бокс-офис

Новият филм за Джеймс Бонд “Смъртта може да почака” събра впечатляващите 119 милиона долара приходи от билети на 54 филмова пазара. В солидната сума се включват 34,8 млн. долара от родината на агент 007 – Великобритания, където филмът бележи рекорд за най-успешна премиера от франчайза за всички времена.

За първи път от началото на пандемията дебютираща холивудска продукция успява да спечели повече от 100 милиона в международния бокс-офис без Китай, където прожекциите започват чак на 29-и октомври. Филмът от тази седмица излиза по кината в още 15 територии, включително Франция, Русия и Северна Америка. 

Огромен е интересът към продукцията и у нас - близо 22 000 български зрители са внесли над 251 000 лева в киносалоните. Постижението на Бонд му отрежда второто място за най-успешен откриващ уикенд за 2021 година, както и втория най-голям дебют от началото на пандемията в България.

Коментари