The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Olivia Wilde в неловка ситуация
Olivia Wilde в неловка ситуация
Снимка: БГНЕС
Olivia Wilde в неловка ситуация Четвъртък, 28.04.2022 г., 16:16 ч. Актрисата получи мистериозен плик на събитието CinemaCon

По време на презентация на събитието CinemaCon тази седмица Olivia Wilde представи режисьорския си дебют “Не се тревожи, скъпа” с участието на половинката ѝ Harry Styles. Докато тя говореше за филма, непознат ѝ връчи мистериозен плик с надпис “лично и поверително”.

Оказа се, че това са съдебни документи от бившия ѝ приятел, актьорът Jason Sudeikis, във връзка с попечителството над двете им деца. Актрисата продължи изложението си като професионалист, въпреки неловката ситуация.

Не е ясно как човекът, който ѝ подаде документите, е бил допуснат до залата, а организаторите заявиха, че ще подобрят охраната на събитието след неприятната случка.

Представител на Sudeikis заяви пред американски медии, че актьорът не е разполагал с информация за времето и мястото за връчване на документите, защото това решава компанията, която трябва да даде плика на получателя. Добави, че Sudeikis не би се съгласил с поднасяне на документите по толкова неподходящ начин. 

 

 

Коментари