Olly Murs се вдъхнови за нов албум от годеницата си

“Marry Me” ще излезе малко преди Коледа

08 октомври 2022
social
Снимка от Анимато Мюзик/Universal Music Group

Новият албум на британската поп звезда Olly Murs, който оглави класациите с хитовете “Heart Skips A Beat”, “Dance With Me Tonight” и “Troublemaker”, е вдъхновен от годеницата му Amelia Tank.

Певецът и автор на песни разкри, че именно връзката му с неговата партньорка в живота е станала източник на творческия заряд за написването на песните в “Marry Me”. 

Пред вестник “The Sun” той разказа: "Не съм си и представял колко забавно би било да пиша за мен и Amelia - не всичко е за нас, но има частица от нея във всяка песен. Страхотно е, че имам момент в живота си, когато се чувствам доволен да си бъда у дома и съм щастлив. Нещата не биха могли да бъдат по-хубави - поне докато не започнем да говорим за плановете за сватбата, което си е много стресиращо. Сега обаче се концентрирам изцяло върху работата и нямам за какво да се тревожа вкъщи. Всичко е подредено и прекрасно”.

След 4-годишна пауза и с нов лейбъл, Murs пусна и сингъла "Die Of A Broken Heart", който пленява с поп-реге звучене. “Започва с въздействащи барабани и напомня на Gotye - "Somebody I Used to Know", с лек привкус на The Police”, разказва Olly.

“Marry Me” ще излезе на 2-и декември.

 

 

  • Add to Phrasebook
     
    • No word lists for Bulgarian → Bulgarian...
       
    • Create a new word list...
  • Copy

Новини