Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Определиха къде живеят най-красивите хора
Определиха къде живеят най-красивите хора
Снимка: БГНЕС
Определиха къде живеят най-красивите хора Понеделник, 18.05.2020 г., 15:00 ч. Япония и Китай са в дъното на списъка

Сайт подреди нациите по красота. Класацията се прави от 2002 г. от международната интернет страница за запознанства Beautiful People. Според тазгодишната класация до момента за най-привлекателни потребителите са обявили мъжете от Швеция и жените от Норвегия, пише в. „Дейли Мейл”.

Според правилата на сайта профилите на "начинаещи" кандидати да бъдат приети в “клуба на красивите” се оценяват в рамките на 48 часа от вече признати за привлекателни членове. Ако кандидатът/кандидатката не е достатъчно красив/а, акаунтът бива изтриван.

Въз основа на това кои жители на кои страни са били по-често признавани за хубави, сайтът всяка година съставя списък на държавите според привлекателността на гражданите им.

За най-красиви до момента са обявени мъжете и жените от Скандинавските страни. Сред мъжете особено се подчертава красотата на шведите и датчаните, както и на бразилците.

В дъното на класацията са ирландци, руснаци и поляци. Потребителите на сайта не смятат за красиви и мъжете от Великобритания, Индия и Япония.

Сред жените като най-непривлекателни физически са оценени германките и китайките.

Коментари