The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Остава отбелязват юбилей с нов албум и концерти
Остава отбелязват юбилей с нов албум и концерти
Снимка: Monte Music
Остава отбелязват юбилей с нов албум и концерти Събота, 10.09.2022 г., 10:26 ч. Емблематичната българска група празнува 30 години на сцената

Ембематичната българска банда Остава отбелязва 30 години на музикалната сцена с нов шести албум и два големи концерта - в Античен театър, Пловдив на 20-и септември и в Зала 1 на НДК, София на 7-и октомври.

Историята на група Остава е вплетена в живота на поколения българи благодарение на песни като „Ще дойдеш ли с мен“, „Мъничко човече“, „Шоколад“, „Бесен“, „Океан“ и много други. Характерният стил на формацията, специфичният и чувствен вокал на Свилен, текстовете, които ни карат да се замислим, са сред причините Остава не само да „остане“ 30 години на музикалната сцена, но и да е следвана от хиляди почитатели. В дългогодишната си история бандата има безброй изяви в страната и чужбина, над 20 видеоклипа, издадени 6 студийни и 3 концертни албума, включващи многобройни хитове.

Тази есен, по повод 30-годишния си юбилей, Остава планират да представят двата най-мащабни концерта в историята си. Подготовката им тече вече няколко месеца, а звукът, осветлението и мултимедията са измислени така, че да подсилят емоцията, която музиката на Остава предизвиква. Само преди няколко месеца Свилен, Жоро, Дани, Алекс и Боян издадоха най-новия си албум „Кислород“, песни от които също ще прозвучат на големите ни концертни сцени.

Коментари