Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Остава" представят биографична книга
"Остава" представят биографична книга Понеделник, 12.08.2019 г., 12:40 ч. Изданието е озаглавено "аз ОСТАВА" и ще бъде достъпно за феновете на концертите на групата в София и Пловдив

Българската инди рок група "Остава" ще отбележи 27-ата годишнина от основаването си с два последователни концерта в София и Пловдив, на които ще представи и първата си биографична книга, озаглавена "аз ОСТАВА".

Първият концерт за годишнината им ще бъде в популярно заведение в Борисовата градина в София на 30-и август. На следващия ден, 31-и август, групата ще се срещне и с публиката в Пловдив в местен бар.

Първоначалната идея за биографична книга идва още преди 8-9 години от журналиста Даниел Ненчев. Преди година тя се заражда и в главата на Георги Гаврилов. Елин Рахнев дава идеята за заглавието, а Даниел Ненчев се включва с няколко негови интервюта с артисти и приятели на групата. Визията е на Антония Георгиева, а фотографиите са дело на Добрин Кашавелов.

Освен представяне на книгата, двучасовата програма на концертите включва някои от най-големите хитове на бандата, както и две готови песни от предстоящия нов студиен албум, който записват в момента и се очаква да излезе през пролетта на 2020 г.

В София в концерта ще се включи групата Jeremy?, а зад диджейския пулт музиката ще подбира Пинг Понг Галя.

Билетите за концертите вече са в продажба

Коментари