Остин Бътлър влязал в болница след снимките на "Елвис"

Той каза, че е бил напълно потопен в ролята си

30 май 2022
social
Снимка от БГНЕС

Остин Бътлър разкри някои подробности за здравето си, след приключването на снимките на "Елвис". В скорошно интервю за GQ Бътлър каза, че е бил хоспитализиран ден след края на снимките на биографичния филм за Елвис Пресли.

"На следващия ден се събудих в четири сутринта с непоносима болка и бях откаран по спешност в болницата. Тялото ми просто започна да се изключва", разказа 30-годишният актьор. Той каза, че е диагностициран с вирус, който симулира апендицит. Той прекарал следващата седмица прикован на легло.

Първоначално Бътлър беше избран за ролята на Елвис Пресли през лятото на 2019 г. - изпреварвайки Хари Стайлс - но пандемията от COVID-19 забави снимките, които трябваше да започнат през март 2020 г.

Той каза, че е бил напълно потопен в ролята си. „Можете да загубите връзка с това кой сте всъщност“, каза Бътлър относно влизането в ролята на Елвис. "И определено го почувствах, когато завърших "Елвис", каза той.

"Елвис" имаше световната си премиера на филмовия фестивал в Кан по-рано тази седмица и получи 12-минутни овации, според Teen Vogue. Можете да гледате филма в кината от 24 юни.

Новини