The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Отбелязват пет години от смъртта на Prince
Отбелязват пет години от смъртта на Prince
Снимка: facebook
Отбелязват пет години от смъртта на Prince Четвъртък, 25.03.2021 г., 15:30 ч. За годишнината ограничен брой фенове ще могат да отдадат почит пред урната с праха на музиканта

Ръководството на "Пейсли парк" отбелязва петата годишнина от смъртта на Prince, като предлага на почитателите му безплатен достъп до имението и студиото в щата Минесота. В атриума ще бъде изложена урната с праха на музиканта.

Керамичният съд с формата на "Пейсли парк" и символа на Prince беше изложен в центъра на атриума, когато студиото на музикалната легенда отвори врати като музей през октомври 2016 г. По настояване на семейството на Prince обаче урната беше преместена на по-закътано място в атриума, след което стана напълно недостъпна за публиката и това разочарова феновете му.

Общо 1400 души, които имат късмета да си направят резервации на сайта paisleypark.com, ще бъдат допуснати в музея на 21-и април за тридесетминутно посещение в атриума. Предвидени са 70 часови интервала, с достъп на двадесет души във всеки от тях. В този ден няма да има редовни посещения на музея.

Prince почина на 57 г. на 21 април 2016 г. от свръхдоза от обезболяващото лекарство фентанил.

 

Коментари