The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Отхвърлиха искането на Амбър Хърд за нов процес
Отхвърлиха искането на Амбър Хърд за нов процес
Снимка: БГНЕС
Отхвърлиха искането на Амбър Хърд за нов процес Четвъртък, 14.07.2022 г., 07:24 ч. "Няма доказателства за измама или неправомерни действия"

Съдия от Вирджиния отхвърли искането на актрисата Амбър Хърд за нов съдебен процес по делото за клевета, което тя загуби от бившия си съпруг Джони Деп.

Адвокатите на Хърд поискаха от съдия Пени Азкарате да отмени присъдата, с която на Деп бяха присъдени 10 милиона долара, и да обяви нов съдебен процес, но съдията отхвърли искането. Хърд поиска нов процес поради грешки, допуснати в предишния процес. Адвокатите й твърдят, че един от съдебните заседатели не се е явил на делото под собственото си име.

"Няма доказателства за измама или неправомерни действия", заяви Азкарате, а съдебният заседател "отговаря на законовите изисквания за служба".

През юни съдебните заседатели подкрепиха звездата от "Карибски пирати" след напрегнат шестседмичен процес, който се водеше по повод на оспорвани твърдения за домашно насилие. Седемчленното жури присъди обезщетение на Деп, след като установи, че вестникарска статия от 2018 г., написана от Хърд за преживяното от нея "сексуално насилие", е клеветническа.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Коментари