Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ози Озбърн пусна рок балада, записана с участието на Елтън Джон
Ози Озбърн пусна рок балада, записана с участието на Елтън Джон
Снимка: БГНЕС
Ози Озбърн пусна рок балада, записана с участието на Елтън Джон Събота, 11.01.2020 г., 11:24 ч. Песента на бившия фронтмен на групата "Блек сабат" е от новия му албум, който ще излезе на 21 февруари

Ози Озбърн пусна рок баладата "Ordinary Man", която включва вокали и изпълнения на пиано на Елтън Джон.

Песента на бившия фронтмен на групата "Блек сабат" е от новия му албум, който ще излезе на 21 февруари. Ози поясни, че искал да даде възможност на своя приятел да изпълни вокали и да свири на пиано в парчето, тъй като то напомняло песен на Елтън.

Това ще е първият диск на Ози от излезлия през 2010 г. "Scream". На две песни в новия диск - "Take What You Want" и "Straight to Hell", той е работил съответно с Пост Малоун и китариста на "Гънс ен роузис" Слаш. Сегашната банда на Ози Озбърн включва бившия басист на "Гънс ен роузис" Дъф Маккагън, китариста и продуцент Андрю Уот и изпълнителя на перкусия Чад Смит от "Ред хот чили пепърс".

"Слаш и Елтън са мои добри приятели, споделя Ози. - "Ordinary Man" напомня песен на Елтън. Когато я композирах, казах на съпругата си Шарън. Чудя се дали той би искал да изпълни вокали?". Впоследствие той се съгласи да пее и да свири на пиано в песента.", допълва Озбърн.

Междувременно стана ясно, че турнето на Ози "No More Tours 2", което трябваше да се състои от януари до март 2020 г., е пренасрочено и ще започне с концерт в Нюкасъл на 23 октомври, преди да приключи с шоу в Хелзинки на 7 декември.

Коментари