The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
P!nk пусна официалното видео към новия си сингъл "Irrelevant"
P!nk пусна официалното видео към новия си сингъл
Снимка: youtube screenshot
P!nk пусна официалното видео към новия си сингъл "Irrelevant" Четвъртък, 21.07.2022 г., 08:09 ч. Това е и първото видео на певицата от повече от година

P!nk пусна официалното видео към новия си сингъл "Irrelevant". Това е и първото видео на певицата от повече от година и получи похвала от Billboard за това, че „се спира на почти всяка спорна точка в американската политика днес“.

Видеото започва със стари кадри на жени суфражетки и снимки на активисти за правата на жените от 20-ти век. След това видеото подчертава как общностите се борят срещу същите несправедливости днес, обединявайки снимки на протести от Движението за граждански права, #MeToo, правата на ЛГБТК+, Животът на чернокожите има значение, и също така призовава за край на насилието с оръжие.

Активисти като Тарана Бърк (основателката на движението Me Too) и Мохамед Али са подчертани във видеото.

В бриджа Пинк препраща към хита на Синди Лаупър "Girls Just Wanna Have Fun" с текста "Girls just wanna have rights" Според Billboard приходите от песента ще бъдат дарени на безпартийната инициатива на бившата първа дама Мишел Обама When We All Vote, която има за цел да гарантира, че всеки имащ право на глас избирател е регистриран и може да гласува на всички избори.

Коментари